Middag

Robatayaki är en japansk Teknik, maten grillas på spett över glöd. Dem flesta rätter är smårätter som
lämpar sig till att skickas runt på bordet och det finns alltid något till alla på menyn.
Låt dig inspireras av att avnjuta det japanska köket i en atmosfär som får dig att känna dig speciell.

RAMEN

  • YAMAMOTO 195:-

    Misoramen på kyckling och fläskbuljong, sidfläsk, salladslök och 63° ägg
    Miso ramen with pork belly and 63° egg

  • KAMO 230:-

    Shoyu ramen med grillat ankbröst, på kyckling- och fläskbuljong och 63° ägg.
    Shoyu ramen with grilled duck breast and 63° egg.

  • KIMCHI 195:-

    Spicy ramen på kyckling- och fläskbuljong med sidfläsk, kimchi och sojamarinerat ägg.
    Spicy ramen with pork belly, kimchi and soy marinated egg.

  • VEGO 180:-

    Vegansk ramen på kombu- och shitakedashi med silkestofu, kungsmussling.
    Vegan ramen with tofu and king oyster mushroom.

Alla ramen serveras med vårlök, bambuskott, beni shoga och pak choi.
All ramen is served with spring onion, bamboo shoot, beni shoga and pak choi

SMÅRÄTTER – ROBATAYAKI

  • OSTRON (Motayaki) 85:-

    Grillat ostron med ponzu och chiliolja.
    Grilled oysters with chili oil and ponzu.

  • TONFISK (Tataki) 85:-

    Tataki på tonfisk med forellrom och ingefärsdressing.
    Tuna tataki with ginger dressing and trout roe.

  • ANKBRÖST (Kamo Rosu) 85:-

    Apelsinglaserat, grillat ankbröst med edamamepuré
    Grilled duck breast in orange glace with edamame purée

  • RYGGBIFF (Washu) 85:-

    Grillad biff med shishito peppar, chilisås och sötpotatischips.
    Spicy beef with shishito peppars, chili sauce and sweet potato chips

  • LAX (Yaun Yaki) 85:-

    Grillad lax med kimizu och forellrom
    Grilled salmon with kimizu and trout roe

  • KAMMUSSLA (Hotate) 85:-

    Grillad kammussla med wasabimajonnäs och gurksallad
    Grilled scallop with wasabi mayonnaise and cucumber salad

  • TEMPURA (Tempura) 85:-

    Friterade grönsaker med ponzudipp
    Deep fried vegetables with ponzu dip

  • DUMPLINGS (Gyoza) 85:-

    Ångade räkdumplings med mandusås
    Steamed shrimp dumplings with mandu sauce

  • SOFTSHELL-KRABBA (Kani karaage) 85:-

    Friterad softshell-krabba med ponzu-papayasallad och misodipp.
    Deep fried softshell crab with ponzu papaya salad and miso dip

  • RÖDRÄKOR (Ebi) 85:-

    Chilimarinerade, grillade rödräkor med kokosflarn, koriander och chili-papayasallad.
    Grilled, chili marinated shrimps with coconut flakes, cilantro and chili papaya salad.

  • GRÖNT (Yasai) 85:-

    Grillade grönsaker med edemamepuré och ingefärsdipp.
    Grilled vegetables with edamame purée and ginger dip.

  • BAO BUN 85:-

    Välj mellan fläsksida / pulled chicken / portabellosvamp. Serveras med kimchi, gurksallad.
    Steamed buns with kimchi and cucumber salad. Choose between pork belly / pulled chicken / portobello mushroom.

  • ENTRECÔTE (Negi maki) 85:-

    Grillade entrecôte rullar med salladslök.
    Grilled entrecõte rolls with scallions.

  • SOBA (Soba) 85:-

    Sobanudlar med wasabimajonnäs. Välj mellan lättgrillad tonfisk / portabellosvamp.
    Soba noodles with wasabi mayonnaise. Choose between seared tuna / portobello mushroom.

  • RISBOLLAR (Yaki onigiri) 85:-

    Grillad risboll med tare och noriflakes.
    Grilled rice balls with tare and nori flakes.

  • BLÄCKFISK (Takoyaki) 85:-

    Friterade bläckfiskbollar med japansk majonnäs.
    Deep-fried squid balls with Japanese mayonnaise.

KYOTO

3 smårätter

220 KR

OSAKA

4 smårätter

285 KR

TOKYO

5 smårätter

340 KR

Desserter

  • CHEESECAKE 95:-

    serveras med passionsfruktsås och sesamkrisp
    Cheesecake with passionfruits sauce and sesame crisp

  • LAVA CAKE 90:-

    Chokladfondant med sötad vispgrädde
    Chocolate fondant with sweetened whipped cream

  • SESAMTRYFFEL 35:-

    Tryffel med valnötter, dadlar mörkchoklad och sesamfrön
    Sesame truffle with walnuts, dates and chocolate

“Vi ler inte därför att det har hänt något bra,
däremot händer det något bra när vi ler“

– Japanskt ordspråk