Middag

Robatayaki är en japansk Teknik, maten grillas på spett över glöd.  Alla rätter är smårätter som lämpar sig till att skickas runt bordet och det finns alltid något till alla på menyn.   Låt dig inspireras av och avnjuta det japanska köket i en atmosfär som får dig att känna dig speciell – irasshaimase.

  • Ostron ponzu, koriander med chiliolja 70:-
  • Tonfisk ’’Tataki’’ med ingefärsdressing 85:-
  • Hälleflundra i Saikyo miso med Tahone och rättiksallad med med färskriven baby ginger 120:-
  • Chiliglaserad gös med bonitofräst morningglory 100:-
  • Grillad ¨Sous vide¨ ankbröst i apelsin marinad, edemamepuré 120:-
  • Black bean garlic makrill med pickles 70:-

  • Grillad lax med kimizu och forellrom 85:-
  • Spicy beef med shishitopeppar, chiliolja med sötpotatischips 80:-
  • Kammusslor med gurksallad 125:-
  • Grillad tofu med wokad shiitakesvamp 95:-
  • Gratinerad kammussla med strimlad sparris 65:-
  • Lätt grillad tonfisk, sobanudelsallad med wasabimajonnäs och syltad ingefära 95:-
  • Softshell Crab med Miso aioli och rättikstagliatelle ponzudressing 120:-
  • Yuzumarinerad röding med tempura sparris och tartarsås 85:-
  • Grissida och grillad ananassallad med cashewnötter och baby bokchoy 60:-
  • Grillat karréspett "soto ayam" med piri piri grönsaker 60:-
  • Oxfilé med bakad kungsmussling och edemamepuré 150:-
  • Pankofriterad anklever och plommonkompott 115:-
  • Surf & Turf /Kammussla och oxfilé 150:-
  • Shiitake grillad fläskkarré med zucchinisallad 55:-
  • Lammkotletter Colonial style med twice cooked HCV 120:-

Ramen

  • Ramen på fläsk och kycklingbuljong och grillad fläsksida, sojamarinerat ägg 185:-
  • Ramen på vegetarisk röd misobuljong med Inari tofu, bbq bakad kungsmussling, edemamebönor. 175:-
  • Ramen på fläsk och kycklingbuljong med ¨chashu pork¨ och kokt hummer 235:-

Dezaato / Desserter

  • Cheesecake 55:-

    med pistagenötter, tranbärssås

  • ”Lava Cake” 90:-

    mörk chokladfondant

  • Sesamtryffel 35:-

    Sesamtryffel med valnötter, dadlar, sesamfrön.