Middag

Robatayaki är en japansk Teknik, maten grillas på spett över glöd. Dem flesta rätter är smårätter som
lämpar sig till att skickas runt på bordet och det finns alltid något till alla på menyn.
Låt dig inspireras av att avnjuta det japanska köket i en atmosfär som får dig att känna dig speciell.

RAMEN

  • YAMAMOTO 185:-

    Misoramen på kyckling och fläskbuljong, sidfläsk, salladslök och 63° ägg
    Ramen with pork belly, onion and 63° egg

  • KIMCHIRAMEN 175:-

    Ramen på kyckling och fläskbuljong med sidfläsk, salladslök, kimchi och sojamarinerat ägg
    Ramen with pork belly, onion and soy marinated egg

  • VEGORAMEN 175:-

    Ramen på kombu & shitakedashi med, silkestofu, kungsmussling och salladslök
    Ramen with tofu, king oyster and onion

SMÅRÄTTER – ROBATAYAKI

  • OSTRON (Motayaki) 75:-

    Grillat ostron med ponzu, koriander och chiliolja
    Grilled oysters in chili oil and ponzu, topped with cilantro

  • TONFISK (Tataki) 75:-

    ’’Tataki’’ på tonfisk med ingefärsdressing
    Tuna tataki with ginger dressing

  • ANKBRÖST (Kamo Rosu) 75:-

    Apelsinglaserat, grillat ankbröst med edamamepuré
    Grilled duck breast in orange glace with edamame purée

  • RYGGBIFF (Washu) 75:-

    Grillad biff med shishito peppar, chilioilja och sötpotatischips Spicy beef with
    shishito peppars, chili oil and sweet potato chips

  • LAX (Yaun Yaki) 75:-

    Grillad lax med kimizu och forellrom
    Grilled salmon with kimizu and trout roe

  • KAMMUSSLA (Hotate) 75:-

    Grillad kammussla med wasabimajonnäs och gurksallad
    Grilled scallop with wasabi mayonnaise and cucumber salad

  • TOFU (Tofu) 75:-

    Grillad tofu med gurka och misodipp
    Grilled tofu with cucumber and miso dip

  • TEMPURA (Tempura) 75:-

    Friterade grönsaker med ponzudipp
    Deep fried vegetables with ponzu dip

  • LAMM (Ramchoppu) 75:-

    Grillade lammkotletter med japansk senap
    Grilled lamb with Japanese mustard

  • TARTARE (Washu tartare) 75:-

    Råbiff med parmesanost, kimchimajonnäs, wasabiolja och rostat ris
    Steak tartare with parmesan cheese, wasabi oil, kimchi mayonnaise and roasted rice

  • SOFTSHELL-KRABBA (Kani karaage) 75:-

    Fritead softshell-krabba med papayasallad, misodipp och ponzudressing
    Deep fried softshell crab with papaya salad, miso dip and ponzu dressing

  • TOFUSALLAD (Inari) 75:-

    Tofusallad med haricoverts, sockerärtor och misoaioli
    Tofu salad with haricoverts, sugar snaps and miso aioli

  • RÖDRÄKOR (Ebi) 75:-

    Chiliglaserade, grillade rödräkor med kokosflarn och koriander
    Grilled, chili glazed shrimps with coconut flakes and cilantro

  • BAO BUN 75:-

    Ångat bröd med fläsksida/pulled kyckling/portabellosvamp och kimchi
    Steamed buns with pork belly/pulled chicken/Portobello mushroom and kimchi

  • ÄLG (Negi maki) 75:-

    Grillade älg-entrecôterullar med salladslök Grilled elk entrecõte rolls with scallions

  • SOBA (Soba) 75:-

    Soba nudlar med wasabimajonnäs och lättgrillad tonfisk
    Soba noodles with wasabi mayonnaise and slightly grilled tuna

KYOTO

3 st valfria smårätter

195 KR

OSAKA

4 st valfria smårätter

260 KR

TOKYO

5 st valfria smårätter

315 KR

Desserter

  • CHEESECAKE 95:-

    serveras med passionsfruktsås och sesamkrisp
    Cheesecake with passionfruits sauce and sesame crisp

  • LAVA CAKE 90:-

    Chokladfondant med sötad vispgrädde
    Chocolate fondant with sweetened whipped cream

  • SESAMTRYFFEL 35:-

    Tryffel med valnötter, dadlar mörkchoklad och sesamfrön
    Sesame truffle with walnuts, dates and chocolate

“Vi ler inte därför att det har hänt något bra,
däremot händer det något bra när vi ler“

– Japanskt ordspråk
Scroll to Top